H-D<sup>®</sup> Garantie

H-D® Garantie

Meer en langer rijplezier met garantie

Verlengde zekerheid voor nieuwe motorfietsen.

Voor gebruikte motorfietsen

Harley-Davidson Warranty Services* biedt zowel verlengde zekerheid voor nieuwe motorfietsen als een garantie voor gebruikte motorfietsen aan. In beide gevallen betreft het een garantie die, afgezien van slijtageonderdelen en onderdelen van andere fabrikanten, alle essentiële onderdelen van de motorfiets dekt.**

De verlengde zekerheid voor nieuwe motorfietsen kan voor een, twee of drie jaar worden afgesloten. Vraag de verlenging tijdens de looptijd van de fabrieksgarantie aan. Enige voorwaarde is dat er niet meer dan 30.000 km op de teller staat.

De garantie voor gebruikte motorfietsen is verkrijgbaar met een looptijd van een of twee jaar en wordt bij aankoop van de motorfiets gesloten. Aan deze garantie zijn enkele voorwaarden verbonden: u kocht de motorfiets bij een Harley-Davidson® dealer; de motorfiets is bij aankoop niet ouder dan 10 jaar en legde maximum 80.000km af.

De voordelen op een rij:

  • Uitgebreide dekking van eventuele reparatiekosten
  • Waardebehoud van uw motorfiets
  • Geldig binnen alle landen van de EU, Zwitserland en Noorwegen

Nieuwe motorfietsen


Street/Sportster
Dyna/Softail
VRSC/V-Rod
Touring/CVO
12 maanden verlengde garantie
€ 215
€ 245
€ 275
€ 339
24 maanden verlengde garantie
€ 315
€ 365
€ 415
€ 505
36 maanden verlengde garantie
€ 509
€599
€ 665
€ 805

* Deze prijzen gelden alleen wanneer de Optimum Warranty afgesloten wordt bij de aankoop van een nieuwe motorfiets, of een motorfiets welke jonger is dan 2 jaar en nog binnen de fabrieksgarantie valt. Wilt u uw garantie verlengen wanneer uw motorfiets niet meer binnen de fabrieksgarantie valt, dan kiest u voor Harley Originals Warranty.

Gebruikte motorfietsen


Street/Sportster

Dyna/Softail
VRSC/V-Rod
Touring/CVO
12 maanden verlengde garantie
Inclusief
Inclusief
Inclusief
Inclusief
24 maanden verlengde garantie
€ 199
€249
€249
€ 299

* De Harley Originals Warranty 24 maanden kan afgesloten worden als de motorfiets niet ouder is dan 7 jaar en niet meer dan 80.000 km op de teller heeft.  Inclusief 120 punten check, schadeverleden check. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.