Harley-Davidson<sup>®</sup> Gent Zamelt €2.900

Harley-Davidson® Gent Zamelt €2.900 in Voor De Strijd Tegen Borstkanker

‘Het leven moet je be-leven, niet over-leven.’ Onder dit motto (st)reden Harley-Davidson Gent en Ghent Chapter Belgium een half jaar lang tegen borstkanker. Ze verzamelden €2.900 in ten voordele van Pink Ribbon.

“In ons Chapter rijden enkele koppels die zelf de strijd tegen borstkanker voeren,” vertelt Ann Vandewoude, zaakvoerster van Harley-Davidson Gent in Sint-Martens-Latem. “Toen ze de diagnose ‘borstkanker’ kregen, veranderde hun leven. Alles stond plots in het teken van over-leven. Terwijl Harley-Davidson net synoniem staat voor vrijheid be-leven. Daarom zetten we het voorbije jaar samen met Ghent Chapter Belgium verschillende acties op poten om geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker.”

Roze motor

In de showroom richtte het Harley-Davidson Gent team een volledig in het roze gehulde hoek in met kledij, accessoires, pins en patches. De opbrengst van de verkoop hiervan ging integraal naar Pink Ribbon. Om nog meer aandacht te vestigen op borstkanker, werd een motor volledig in het roze gewrapped door StreetStyle, inclusief roze handvaten en het logo van Pink Ribbon op de tank. Ghent Chapter Belgium deed ook een duit in het zakje door drank, hotdogs en pannenkoeken te verkopen tijdens opendeurdagen en tijdens de kerstmarkt bij H-D Gent. Samen sprokkelden ze het mooie bedrag van €2.900 bij elkaar. “Vanuit ons hart, een respectvol dankjewel aan iedereen die de actie steunde,” vertelt Ann Vandewoude.

Achter op de motor

Maar de motorrijders schudden nog een leuke verrassing uit hun mouw. Hoe kan je de zorgen om kanker beter vergeten … dan achterop de motor? Op 2 september kwamen tien koppels die de strijd tegen kanker voerden of gevoerd hebben naar de motor dealer in Gent, waar ze een rit door de velden aangeboden kregen. Naast de ride-out werd er ook tijd voorzien voor vragen over borstkanker of motorrijden, een koffie en een hapje en gezellig napraten of shoppen in de winkel. “Het was een geweldige ervaring. Bedankt voor deze mooie rit. Geweldig dat jullie je zo inzetten voor Pink Ribbon,” getuigde Xandrina Nikkelen. Sabrina Van Den Steen voegde eraan toe: “Echt chapeau voor wat jullie doen. In mijn roze hart zitten jullie alvast.”

Blijven inzetten

Ook in de komende maanden blijven Harley-Davidson Gent en Ghent Chapter Belgium (st)rijden tegen borstkanker. Je kan de actie steunen door een exclusieve pin of patch te kopen bij Harley-Davidson Gent.